Mazouttank sanering

Bovengronds mazouttank verwijderen

Bovengrondse mazouttanks worden door ons ter plaatse schoongemaakt en vaak in zijn geheel verwijderd. Mocht dit wegens de omvang van de tank niet mogelijk zijn dan zullen we de tank in stukken verwijderen.

Heeft u interesse gekregen om ook uw bovengrondse mazouttank op een professionele manier te laten verwijderen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend bezoek ter plaatse om u een gepaste offerte te kunnen aanbieden!

Aantrekkelijke kortingen bij; Meer tanks in dezelfde straat of het inleveren van uw oude brander.

Een ondergrondse mazouttank dient altijd verwijderd te worden

Enkel indien de tank moeilijk te verwijderen is ( bv te kort tegen de gevel ) kan deze blijven zitten en netjes gereinigd en opgeschuimd worden. Teneinde onze natuur te beschermen vinden wij het noodzakelijk de tank definitief te verwijderen. 
Nieuwe aarde wordt aangebracht. 
Mazouttank uitgraven
mazouttank/keldertank verwijderen

Keldertank verwijderen

Een mazouttank in de kelder die niet meer gebruikt wordt kunnen we in de meeste gevallen volledig verwijderen. Onze techniekers zijn ervaren in het openen van de tank en deze eerst volledig te reinigen voordat de tank in stukken zal worden weggenomen. Door onze professionele afzuiginstallatie en grotendeels vonkvrije werkwijze zal de overlast voor u tot een minimum beperkt blijven. Wanneer haast geboden is bijvoorbeeld door het verlijden van een verkoopakte kunnen wij u steeds snel van dienst zijn. Al onze werken zijn in overeenstemming met de Vlarem-II wetgeving. De nodige attesten worden dan ook door onze erkend technicus afgegeven.

Heeft u interesse gekregen om ook uw keldertank op een professionele manier te laten verwijderen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend bezoek ter plaatse om u een gepaste offerte te kunnen aanbieden!

Aantrekkelijke kortingen bij; meer tanks in dezelfde straat of het inleveren van uw oude brander.

Al het aanbod bekijken

mazouttank verwijderen

Heeft u een vraag?