Mazouttank Verwijderen nu met premie! Bespaar geld.

Wij verzorgen de benodigde professionele diensten voor het veilig verwijderen van uw Mazouttank.

Mazouttank verwijderen nu met premie!

Als u een mazouttank definitief buiten gebruik wilt stellen, heeft u wellicht recht op een vergoeding van de overheid. Er gelden dan enkele belangrijke verplichtingen. De regels zijn afhankelijk van het doel waarvoor de stookolietank gebruikt wordt en de grootte en de plaats van de tank. Met een ‘ondergrondse’ tank wordt een tank bedoeld die is ingegraven in de grond. Een tank in een kelder wordt dus als ‘bovengronds’ beschouwd.

Een mazouttank mag alleen gebruikt worden voor de opslag van het product waarvoor hij gebouwd is, namelijk stookolie. Meer informatie over de voorwaarden vindt u hier. 

Mazouttank verwijderen

Als u op zoek bent naar professionele diensten voor het verwijderen van een mazouttank in België, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden betrouwbare en efficiënte oplossingen voor het verwijderen van mazouttanks, met een focus op veiligheid en naleving van regelgeving.

Voordat we overgaan tot het verwijderen van de mazouttank, voeren we een grondige inspectie uit van uw tank en de locatie. Op basis hiervan stellen we een gedetailleerd plan op dat voldoet aan uw specifieke vereisten en zorgen we voor de juiste vergunningen en goedkeuringen.

Mazouttank uitgraven

Veilige verwijdering en milieuvriendelijke aanpak bij uw mazouttank

Ons ervaren team van experts is erkend en heeft de benodigde expertise om mazouttanks veilig en efficiënt te verwijderen. Met jarenlange ervaring begrijpen we de complexiteit en de strikte voorschriften die gepaard gaan met het verwijderingsproces.

Onze experts maken gebruik van geavanceerde technieken en apparatuur om de mazouttank veilig te verwijderen. We zorgen ervoor dat alle resterende brandstof of schadelijke stoffen op een milieuvriendelijke manier worden afgevoerd en dat de locatie grondig wordt gereinigd om mogelijke verontreiniging te voorkomen.

Vereiste documenten en conformiteitsverklaring voor verwijderen mazouttank

Na de succesvolle verwijdering van de mazouttank verstrekken wij u de vereiste documenten, waaronder een tankattest en een conformiteitsverklaring. Deze documenten zijn van essentieel belang voor de verkoop van uw woning of om te voldoen aan de wettelijke vereisten.

Wij begrijpen dat het verwijderen van een mazouttank een delicate kwestie kan zijn. Daarom zorgen we voor transparante communicatie gedurende het hele proces en handelen we alles professioneel af. U kunt op ons rekenen voor een zorgvuldige en betrouwbare verwijderingsservice.

mazouttank/keldertank verwijderen

Kies voor betrouwbare Mazouttank Verwijdering in Vlaanderen

Kies van Olie naar Gas als uw betrouwbare partner voor het verwijderen van mazouttanks in Vlaanderen. Neem vandaag nog contact met ons op voor uw veilig en effectief laten verwijderen van uw mazouttank. 

Bij van Olie naar Gas verwijderen wij met zorg en aandacht uw: 

Bovengrondse Mazouttank

Ondergrondse mazouttank

Kelder mazouttank

Bekijk ons complete aanbod:

mazouttank verwijderen

Heeft u een vraag?